Termeni si Conditii

Prin utilizarea websiteului zuperbio.ro sunteti de acord cu termenii si conditiile. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile va rugam sa parasiti acest website.

1. Definitii

Site sau website : este continutul accesat la adresa www.zuperbio.ro si este proprietatea Bionova Green Srl.

Zuperbio: este denumirea comerciala a societatii Bionova Green Srl.

Utilizator : este persoana care acceseaza acest site in scopuri personale sau profesionale si care a acceptat termenii si conditiile.

2. Continut website :

Siteul contine produse pentru vanzare de catre Bionova Green srl sau produse ale partenerilor sai si articole informative gratuite.

Informatiile de pe site sunt detinute de Bionova Green Srl, sunt oferite in mod gratuit si se supun legii proprietatii intelectuale din Romania.

Orice informatie copiata de pe siteul www.zuperbio.ro fara acordul in scris al Sc Bionova Green Srl se poate actiona in instanta de judecata fara o notificare prealabila.

3. Utilizarea siteului

Puteti utiliza si accesa siteul fara sa constituiti o utilizare abuziva.

Nu aveti dreptul sa copiati, republicati, folositi sau sa vindeti continutul publicat pe www.zuperbio.ro fara acordul in scris al Bionova Green Srl.

Toate tarifele aferente produselor de pe website sunt exprimate in RON si au TVA inclus.

4. Confidentialitate

Datele dvs. cu caracter personal sunt folosite in conformitate cu Politica de confidentialitate – GDPR a websiteului.

5. Ne rezervam dreptul
  • Bionova Green Srl nu raspunde si nu poate fi facuta responsabila pentru prejudicii legate de informatii inexacte, preturi incorecte sau website neactualizat daca nu a fost din vina sa.
  • Daca pretul este gresit din motive de tehnoredactare sau alte motive tehnice, ne rezervam dreptul de a anula comanda si a anunta utilizatorul (cumparatorul) telefonic sau prin email de anularea comenzii, in cazul in care aceasta nu a fost expediata.
  • Detaliile si caracteristicile produselor sunt primite de la furnizorii sau parteneri si nu ne rezervam dreptul pentru corectitunea informatiilor.
  • Imaginile anumitor produse pot fii cu titlu de prezentare.
6. Politica de retur

Cumparatorul are dreptul la retur gratuit in termen de 14 zile de la data cumpararii fara invocarea unui motiv sau si fara a suporta alte costuri in afara celor de transport, conform OUG nr 34/2014.

Data cumpararii se considera data cand cumparatorul a primit de la curier comanda.

Conditiile de retur pe care trebuie sa le respecte cumparatorul :

  • produsul sau produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite
  • produsele care sunt sigilate in ambalajele originale, nu trebuie sa fie desigilate

Pentru a putea returna un produs, va rugam sa ne contactati in scris (email) sau telefonic.